Rólam

Szia, köszöntelek a blogon!

Éda vagyok, tizenhét éves és büszke francia szakos tanulója egy egész jó veszprémi giminek. A rengeteg tanulnivaló és kötelező délutáni sulis programok miatt alig jutok levegőhöz, de ha éppen nem szippantom magamba a sok hasznos tudást, akkor kihasználom az alkalmat a pihenésre. Lehet, hogy elcsépelten hangzik, de nagyon szeretek a barátaimmal lenni. Teljesen mindegy, hogy mikor, hol vagy milyen körülmények között, de egy-egy hosszabb beszélgetés vagy egy tartalmasabb program a barátaimmal több erőt tud adni, mint bármi más. Ezen kívül, magányos perceimben szeretek olvasni, zenét hallgatni és sütni. Nem mondanám, hogy a kulináris tudásom széles és színes skálán mozog, de a kakaós muffinomat már majdnem tökélyre fejlesztettem.

Természetesen a blogolás is a kedvenc hobbijaim közé tartozik, bár csak másfél éve kezdtem. Ha egy mondatban meg kellene fogalmaznom, hogy miért, nem hiszem, hogy sikerülne. Szeretek írni. Talán egy nap majd hivatásként szeretnék foglalkozni vele. De ma még csak hobbi. Viszont a gondolat, hogy megoszthatom a kis szösszeneteimet valakivel, bárkivel, akárkivel, aki a monitor előtt ülve olvassa a soraimat, még ha nem is tudok róla, nagyon izgalmas, és úgy gondolom, hogy ha az álmom kudarcba is fullad, hogy egyszer író lehessek - vagy valami ilyesmi, - már megérte, ha akár csak egy ember is rákattintott egy bejegyzésemre.

Saját magamat leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy egy átlagos, szemüveges, könyvmoly lány vagyok, akinek fontosak a jó jegyek, akit érdekel mások véleménye és aki néha tud nagyon hisztis is lenni - de melyik velem egykorú lány nem? Ezen kívül, ha valaki csak egy kicsit is ismer, tudhatja hogy fontosak nekem a barátaim, valamint hogy imádom a virágokat. Mindenfélét, minden mennyiségben.

Borítsd virágba a világot!